Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пълнени гъби

категория 0/5
В тиган слагаме маслото да се разтопи и в него задушаваме праза и червения лук. Слагаме сол и пипер на вкус. Махаме пънчетата на гъбите чрез въртеливи движения в двете посоки и след това ги нарязваме и ги задушаваме с двата вида лук. После добавяме сметаната и нарязаното на кубчета сирене фета. Разбъркваме и когато се поразтопи сиренето, нареждаме гъбите в тигана една до друга с шапката надолу. Най-отгоре поръсваме с кашкавал. С помощта на лъжица взимаме от течната смес в тигана и напълваме гъбите, след това ги обръщаме наобратно. Накрая добавяме домати и магданоз. Сервирайте направо с тигана. Рецептата търпи импровизации. Можем да променяме продуктите по наш вкус.
За деца:
да
За вегетарианци:
да