Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пълнени домати с пъстърва

категория 0/5
1. За пестото сложете в хаванче листата босилек, кедровите ядки, запечени предварително в сух тиган с малко сол и чесъна. Начукайте продуктите и разбъркайте. Добавете бавно зехтина. Накрая настържете пармезана.
2. Издълбайте вътрешността на доматите с помощта на лъжичка. Напълнете ги с песто, кръгчета маслини и захлупете отгоре с парче моцарела. Наредете ги в тава, постлана с хартия.
3. Натъркайте вътрешността на пъстървите с морска сол, черен пипер и прясна мащерка. Напълнете рибите с кръгчета лимон и ги поставете в същата тава за печене. Поръсете рибите с малко зехтин и бадеми. Печете доматите и рибата на 180 градуса за 15 минути.
4. Сервирайте комбинацията от риба и домати с варен ориз, кус-кус или хляб.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен