Планинска закуска

Планинска закуска

Начин на приготвяне:

1. Разтопете маслото в малка тенджерка заедно с меда, плодчетата хвойна, пръчката канела, звездата анасон и портокаловата кора, нарязана предварително на тънки жулиени.
2. Изрежете кората на филийките хляб. Нарежете сиренето на парченца и сложете по 1-2 върху всяка филийка.
3. Залейте хляба със сирене с топлата смес от масло, мед и подправки.

Продукти

  • 200 г сирене Сера /полумеко/
  • 2 с.л. масло
  • 8 плодчета хвойна
  • 1 пръчка канела
  • 1 звездичка анасон
  • 1 портокал
  • настъргана кора
  • 150 г мед
  • 5 филии бял хляб

Свързани рецепти