Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пица Полента

Стъпки

  1. Prev1/5Next

    1. В тенджера кипнете млякото и маслото. Овкусете със сол. Сипете качамака и бъркайте енергично с бъркалка или дървена лъжица за 1-2 минути на слаб отън.
  2. Prev2/5Next

    2. Сипете качамака на плота върху хартия за печене и го оформете на кръгла топка. Разточете го с точилка на тънък кръг като с шпатула оформяте краищата да са гладки.
  3. Prev3/5Next

    3. Пренесете кръга заедно с хартията в тава.
    Гарнирайте с нарязаните домати и поръсете с ригана.
  4. Prev4/5Next

    4. Наредете шунката и гъбите и поръсете с настъргания кашкавал.
  5. Prev5/5Next

    5. Изпечете в загрята фурна на 200 градуса до зачервяване.
категория 0/5
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли