Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Писаладиер

категория 0/5
1. В купа смесете брашното със содата и солта. Добавете и водата, и зехтина. Омесете леко тестото. Ако е необходимо, добавете още брашно. Покрийте тестото в купата и го оставете за половин час в хладилник.
2. Нарежете на полумесеци лука и го сложете в тиган. Добавете накълцаните чесън и люта чушка. Поръсете с мащерка, сол и зехтин. Сложете тигана на бавен огън и задушавайте 20 минути, докато лукът омекне.
3. Разрежете доматчетата на половина и изтискайте сока им. Махнете костилките на маслините.
4. Разточете тестото върху парче хартия за печене в правоъгълна форма. Завийте краищата на тестото навътре - да се оформи борд. Разпределете задушения лук върху тестото. След това подредете половинките доматчета. Обелете парчето сурова наденица и го накъсайте върху пая. Поръсете с малко мащерка и разпределете маслините. накрая овкусете със сол и черен пипер.
5. Печете писаладиер в предварително загрята фурна на 220 градуса 30 минути.
Съвет: Може да направите вегетарианска версия на пая със задушени тиквички с люта чушка, домати и сирене.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Анабел Ленгбайн