Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пинчос

категория 0/5
1. Накиснете желатина в купа с вода за 5 минути. Нарежете зелените подправки на ситно.
2. Загрейте бялото вино в съд и сложете леко изтискания желатин в него и бъркайте докато той се разтвори. Добавете нарязаните зелени подправки и изтискайте лимоновия сок. Пресипете сместа в плосък правоъгълен съд. Оставете желето да се стегне в хладилник.
3. Нарежете лука и чушката на ситно. Запържете ги в малко зехтин. Добавете захарта и малко вода и оставете сместа да кипне. Добавете джинджифиловия сироп.
4. Поставете парче тънко нарязано говеждо месо в чиния. Върху него поставете слайс иберийска шунка или шунка Серано. Завийте хлабаво на руло.
5. Сервирайте мармалада от чушки като канапе. Върху него поставете месните рулца. Най-отгоре поставете правоъгълниче зелено желе.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен