Пинчос
1. Накиснете желатина в купа с вода за 5 минути. Нарежете зелените подправки на ситно.
2. Загрейте бялото вино в съд и сложете леко изтискания желатин в него и бъркайте докато той се разтвори. Добавете нарязаните зелени подправки и изтискайте лимоновия сок. Пресипете сместа в плосък правоъгълен съд. Оставете желето да се стегне в хладилник.
3. Нарежете лука и чушката на ситно. Запържете ги в малко зехтин. Добавете захарта и малко вода и оставете сместа да кипне. Добавете джинджифиловия сироп.
4. Поставете парче тънко нарязано говеждо месо в чиния. Върху него поставете слайс иберийска шунка или шунка Серано. Завийте хлабаво на руло.
5. Сервирайте мармалада от чушки като канапе. Върху него поставете месните рулца. Най-отгоре поставете правоъгълниче зелено желе.

Продукти

  • За желето:4 листа желатин 6 стръка магданоз 6 стръка мента 4 стръка розмарин 500 мл бяло вино 0.5 лимон сокЗа мармалада от чушки:1 глава лук 1 червена чушка зехтин 1 ч.л. захар 1 с.л. джинджифилов сироп сол и черен пипер100 г шунка серано 200 г говеждо месо

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички