Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пилешки топчета с пълнеж от шамфъстък

категория 0/5
1. Смесете в блендер шамфъстъците и маслото. Овкусете със сол и черен пипер.
2. В блендера смелете и парчетата пилешко месо. Добавете белтъка и овкусете със сол и черен пипер. Смелете отново. Оформете топченца от месото в дланта си. Поръсете с малко галета и разплескайте топчето. По средата сложете малко от сместа с шамфъстък. Загърнете пълнежа с месото и оформете топче с дланите си.
3. Оваляйте топчетата в галета и ти изпържете в много горещо олио.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен