1. Потопете бамбуковите шишчета във вода, за да омекнат. В купа смесете меда, горчицата, соевия сос и зехтина. Разбъркайте добре.
2. Нарежете месото на тънки дълги ленти и го овкусете със сол и пипер. Нанижете лентите на шишчетата.
3. Потопете всяко шишче в маринатата, след това оваляйте в сусам и печете на сух тиган или плоча по една минута от всяка страна.
4.Нарежете зеленчуците за гарнитурата на едро.
5.Смесете продуктите за дресинга – сол на вкус, оцет, зехтин и листенца мащерка. Овкусете нарязаните зеленчуци непосредствено преди поднасяне.

Продукти

  • 400 г пилешки гърди 100 г сусамЗа маринатата:2 с.л. мед 1 с.л. горчица 2 с.л. соев сос 1 с.л. зехтинЗа гарнитурата:2 домата 1 краставица 3 чушки (жълта червена оранжева и зелена) 1 тиквичка 1 глава червен лукЗа дресинга:3 с.л. бял винен оцет 3 с.л. зехтин 4 стръка мащерка сол на вкус

Начин на приготвяне: