1. Разделете пилешките гърди като пеперуда, трябва да получите две тънки големи пилешки пържоли. С чукче изтънете месото равномерно и овкусете със сол и пипер.
2. За пестото в блендер накъсайте листата босилек, прибавете чесъна, кедровите ядки, пармезана и налейте зехтин. Пюрирайте.
2. Намажете месото с песто, върху него сложете лист червена чушка, а в средата парче сирене.
3. Поставете едното парче месо върху върху парче прозрачно фолио и го завийте на стегнато руло. Краищата на фолиото завържете на възел. По същия начин пригответе и второто руло.
4. В тенджера кипнете вода и пуснете двете рула. Водата трябва да ги покрива. Варете 12-15 минути. Извадете рулата и отстранете фолиото.
5. Завийте шунката около рулата и ги запържете в сгорещен тиган с малко зехтин за 2 минути, колкото шунката да придобие апетитен цвят.
6. Сервирайте пилешките рула със салата по желание, чери домати, песто и кедрови ядки.

Продукти

  • 2 парчета пилешки гърди сол и черен пипер 1 печена червена чушка 60 г моцарела 4 слайса сурова шункаЗа пестото:1 връзка босилек 40 г кедрови ядки 1 скилидка чесън 20 г пармезан 50 мл зехтин сол

Начин на приготвяне: