Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пиле "Жар птица"

Стъпки

  1. Prev1/3Next

    1. Запечете семената на сух тиган, за да изпъкне по-добре ароматът им. Прибавете останалите продукти без захарта. Разбъркайте още минута. Счукайте всичко в хаванче. Прибавете захарта.
  2. Prev2/3Next

    2. Нарежете месото на филета и го посолете. Оваляйте филетата в брашно и ги изпържете за кратко в загрятата мазнина. Извадете ги в чиния.
  3. Prev3/3Next

    3. В останалата мазнина сипете 1 пълна чаена лъжичка от готовата подправка и натрошете бульона. Налейте малко вода и кипнете всичко. Прибавете шоколада и разбъркайте. Добавяйте вода според ваша преценка за гъстотата на соса. Не ползвайте вино, нека ароматите на подправката и шоколада си останат натурални. Посолете на вкус и сервирайте месото полято с малко от соса.
категория 0/5
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли