Начин на приготвяне:
1. В добре загрят тиган сипете качествен кленов сироп. Добавете водата, лютия червен пипер и солта и оставете сместа да заври.
2. Почистете пилешките гърди от жилки и ако е необходимо, ги изтънете леко, като ги начукате. Поставете парчетата месо във врящия сос и го варете по 3-4 минути от всяка страна.
3. Предварително изпечете корени пащърнак, разполовени по дължина и бланширайте грах в шушулки.
4. Сервирайте карамелизираното месо, гарнирано с пащърнак и грах.
2. Почистете пилешките гърди от жилки и ако е необходимо, ги изтънете леко, като ги начукате. Поставете парчетата месо във врящия сос и го варете по 3-4 минути от всяка страна.
3. Предварително изпечете корени пащърнак, разполовени по дължина и бланширайте грах в шушулки.
4. Сервирайте карамелизираното месо, гарнирано с пащърнак и грах.
Продукти
- 0.25 ч.ч. кленов сироп
- 1 ч.ч. вода
- 0.5 ч.л. едър лют червен пипер
- сол
- 2 парчета пилешки гърди
- 5 корена пащърнак
- шепа грах в шушулки