Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пиле с кленов сироп

категория 0/5
1. В добре загрят тиган сипете качествен кленов сироп. Добавете водата, лютия червен пипер и солта и оставете сместа да заври.
2. Почистете пилешките гърди от жилки и ако е необходимо, ги изтънете леко, като ги начукате. Поставете парчетата месо във врящия сос и го варете по 3-4 минути от всяка страна.
3. Предварително изпечете корени пащърнак, разполовени по дължина и бланширайте грах в шушулки.
4. Сервирайте карамелизираното месо, гарнирано с пащърнак и грах.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
Рецепта на: Дона Хей