Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пиле Маргарита

категория 0/5
1. Поставете пилешките гърди, две по две върху лист хартия за печене. Поръсете ги с кимион, лют червен пипер и сушен риган. Настържете фино кора от лайм и покрийте с втори лист хартия за печене. С помощта на точилка изтънете пилешките гърди, като ги удряте.
2. Поставете изтънените пилешки гърди в плик с цип и сипете текила и сока от двата лайма. Затворете плика и хубаво разтръскайте, като едновременно мачкате месото. Оставете плика с месото в хладилник за 30 минути.
3. Разрежете авокадата на две по дължина. Отстранете костилката и издълбайте всяка половина с помощта на лъжица, така че да остане цяла. Запечете половинките авокадо в нагорещене грил-тиган, докато се получат резки. Извадете авокадото в чиния и го поръсете със сок от лайм,сол и зехтин.
4. За салсата от царевица изпечете кочаните в загрят грил-тиган. След това изрежете зърната и ги сложете в купа. Добавете нарязаните на ситно лук, чесън и кориандър. Овкусете със сол, черен пипер, оцет и зехтин. Разбъркайте добре.
5. Поръсете добре загрят грил-тиган с малко зехтин и запечете маринованите пилешки гърди по 4 минути от всяка страна.6. Сервирайте печени пилешки гърди, гарнирани с печено авокадо и салса от царевица.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
Рецепта на: Донал Скиан