Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пикантна глазура

категория 0/5
1. Разделете на половинки кайсиите и махнете костилките им. Сложете ги на дъното на тенджера.
2. Върху тях сипете захарта, водата, настъргания джинджифил, едро нарязания чесън, соевия сос, оризовия оцет, настърганата кора на лайма, нарязана на едро чушка, сол и пипер. Добавете и универсална подправка за сладки. Варете сместа 10-15 минути, докато кайсиите омекнат.
3. Прехвърлете сместа в блендер и я смелете. След това я прехвърлете в стъклен буркан. Може да я стерилизирате, ако искате да я съхранявате за по-дълго.
Съвет: Пикантната глазура е идеална за шунка, както и за свински ребра. Поднесете глазурата към пролетните рулца.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Анабел Ленгбайн