Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пикантен пай с тиква

категория 0/5
Направете тестото с помощта на кухненски робот или миксер като смесите в следната последователност продуктите - брашно, бакпулвер, масло, крема сирене, оцет, вода и сол. Като се разбъркат хубаво продуктите, оформете тестото с ръце за кратко. Увийте го в прозрачно фолио и го оставете минимум за половин час в хладилник.
За пълнежа изпечете в тава, покрита с хартия, на едро нарязаните тиква, лук и чесън. Отгоре ги поръсете с подправките. Печете зеленчуците десетина минути.
Извадете тестото от хладилника и го разточете тънко. Наложете тестото върху формата за печене /трябва да е плитка/ и с помощта на обратната страна на ножа изрежете излишното. надупчете леко с вилица тестото. Отгоре изсипете запечените зеленчуци, сложете и ядките. Залейте със смес от яйца, сметана, малко уиски и ситно нарязан див лук. Печете пая около 25 минути на 210 градуса.
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване: