Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Печено ризото с риба тон

категория 0/5
1. Обелете лука и го нарежете на тънки полумесеци. Обелете и нарежете чесъна на ситно. Запържете ги в огнеупорен съд с капак с  2 с.л. зехтин за 5 минути.
2. Изсипете ориза и го запържете 1 минута, като го бъркате. Овкусете със сол и черен пипер. Сипете пасираните домати и бульона и оставете сместа да заври.
3. Нарежете тиквичките на тънки филийки и ги добавете заедно с филето риба тон от консерва /в собствен сос/. Разбъркайте добре.
4. Захлупете съда и сложете ризотото във фурната, на 200 градуса за 30 минути.
5. Отхлупете съда, поръсете ризотото със ситно нарязан магданоз и настърган пармезан. Разбъркайте и сервирайте.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Бил Грейнджър