Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Печено пиле на барбекю

категория 0/5
1. За маринатата сложете в купа солта, меда, черния пипер, настъргана на едро кора от лимон, дафиновите листа, скилидките чесън и целите стръкове розмарин и мащерка. Залейте с горещата вода, а след това добавете и студената вода /от равни количества вода и лед/.
2. Разрежете едно пиле по дължината на гръбнака му и го притиснете, за да стане като пеперуда. Сложете го в купата с маринатата. Оставете пилето да престои в маринатата 1 час. /Може да го оставите до 4 часа в маринатата./
3. Извадете пилето и го сложете в съд за готвене на пара /бамбуков съд или тенджера/. Варете пилето на пара 15 минути.
4. Сложете връзка прясна мащерка върху загрятата скара и поставете пилето върху нея. Печете пилето 15 минути от двете страни.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Анабел Ленгбайн