Печено пиле
Рецепта от: Сара Ла Фонтейн

1. В тенджерка разтопете маслото и добавете към него лимоновия сок и сушените подправки. Разбъркайте.
2. Поставете цялото пиле, предварително измито и подсушено, в тавичка. С помощта на четка намажете пилето отвън и леко отвътре с масления сос. Оставете си малко от соса.
3. Поставете пилето в предварително загрята фурна на 225 градуса за 10 минути. След това намалете на 175 градуса и печете, докато температурата вътре в пилето достигне 75-80 градуса. От време на време мажете пилето с останалото масло.
2. Поставете цялото пиле, предварително измито и подсушено, в тавичка. С помощта на четка намажете пилето отвън и леко отвътре с масления сос. Оставете си малко от соса.
3. Поставете пилето в предварително загрята фурна на 225 градуса за 10 минути. След това намалете на 175 градуса и печете, докато температурата вътре в пилето достигне 75-80 градуса. От време на време мажете пилето с останалото масло.
Продукти
- 1 пиле 75 г масло 2 с.л. лимонов сок 1 с.л. сухи провансалски подправки /мащерка риган розмарин босилек/ сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Сара Ла Фонтейн
Зеленчуков чипс
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Гурме супа със сьомга
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Супер салата с хумус
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Донъти
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Шоколадови мъфини с глазура
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Сурова торта с манго и лакта
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Салата "Цезар"
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Бадемово латé
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Многозърнести питки
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Крем-супа от карфиол