Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Печени ребърца

категория 0/5
1. Смесете в купа подправките за сухата марината. Отстранете ципата от кухата страна на ребрата.
2. Поставете ребрата в тавичка, поръсете ги със сместа от подправки и ги втрийте хубаво в месото. Покрийте с прозрачно фолио и оставете ребрата в хладилник за една нощ.
3. Поставете ребрата в тавичка за печене, добавете малко вода и ги покрийте с алуминиево фолио. Печете ребрата на 170 градуса 2 часа и 30 минути.
4. За барбекю соса сложете в дълбок съд кетчупа и същото количество вода. Добавете и останалите продукти. Оставете сместа да заври и разбъркайте.
5. Намажете изпечените ребра с барбекю соса с помощта на четка.
6. Гарнирайте печените ребра с печени на скара зеленчуци, предварително мариновани. Пригответе марината от балсамов оцет, зехтин, ситно нарязан чесън, стръкче мащерка, сол и черен пипер. Потопете в маринатата различни видове зеленчуци на кръгчета и ги изпечете.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен