Печена царевица
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. Намажете царевицата с масло и я поставете върху парче алуминиево фолио.
2. Нарежете на дребни кубчета лука и чушките.
3. Наредете върху царевиците зеленчуци, поръсете със захар и малко уиски. Завийте царевиците като бонбон. Изпечете ги на скара или във фурна за около 30 минути.
2. Нарежете на дребни кубчета лука и чушките.
3. Наредете върху царевиците зеленчуци, поръсете със захар и малко уиски. Завийте царевиците като бонбон. Изпечете ги на скара или във фурна за около 30 минути.
Продукти
- 4 царевици масло 0.5 червена чушка 0.5 зелена чушка 1 с.л. кафява захар уиски сол и черен пипер 0.5 глава лук
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Стоян и Лора
Мини пайове с карфиол и бекон
Рецепти Божана Кацарова
Моята рецепта за миш-маш
Рецепти Джейми Оливър
Лесно фондю със сирене
Рецепти Ненад Великович
Камамбер със сушени плодове и прошуто
Рецепти Ненад Великович
Тапенада от маслини и лимон
Рецепти Ненад Великович
Мини пици от тортиля
Рецепти Ненад Великович
Пълнен сандвич със салса
Рецепти Ненад Великович
Рулца със сушени сливи и ементал
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Морски шишчета с шафран и чеснови крутони
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Тиквички в кимионов сос