Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Печена царевица

категория 0/5
1. Намажете царевицата с масло и я поставете върху парче алуминиево фолио.
2. Нарежете на дребни кубчета лука и чушките.
3. Наредете върху царевиците зеленчуци, поръсете със захар и малко уиски. Завийте царевиците като бонбон. Изпечете ги на скара или във фурна за около 30 минути.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен