Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Печен пилешки шницел

категория 5/5
1. Разделете по хоризонтал всяко парче пилешко филе на две по-тънки парчета. Подредете парчетата филе в плоска тавичка, постлана с хартия за печене.
2. За пълнежа смелете в бендер хляба фино. Добавете към трохите листенца мащерка и разтопеното масло. Овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте.
3. Разпределете сместа върху пилешките филета и притиснете. Печете месото във фурната на функция грил 7-8 минути.
4. За салатата нарежете фенхела на тънки люспи. Добавете към него листата магданоз и нарязания на едро див лук.
5. За дресинга разбъркайте висококачествена майонеза с лимоновия сок и 2-3 с.л. вода до хомогенност. Залейте салатата с дресинга.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
Рецепта на: Дона Хей