Пъстърва с билки на жар
Рецепта от: Йоланта Делибозова - Йоли
1. Увийте картофите в алуминиево фолио и ги заровете в жарта.
2. Почистете рибата и я посолете. Напълнете коремната кухина с цели клончета подправки и резени лимон. Изпечете я на жарта.
3. Преди сервиране отстранете лимоните и подправките.
4. Поднесете рибата с картофите, които по желание може да намажете с малко масло.
2. Почистете рибата и я посолете. Напълнете коремната кухина с цели клончета подправки и резени лимон. Изпечете я на жарта.
3. Преди сервиране отстранете лимоните и подправките.
4. Поднесете рибата с картофите, които по желание може да намажете с малко масло.
Продукти
- 2 пъстърви 2 стръка див риган 2 стръка балканска чубрица 0.5 лимон 2 големи картофа сол
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Пицата на Йоли
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Нумидийско пиле
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Салата от краставици
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Пилешки шишчета със сусам
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Карамелизиран ябълков сладкиш
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Банички от парено тесто
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Плодов шейк с кисело мляко
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Тарталети с тиквички и песто от домати
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Доматено руло
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Пилешки рула с прошуто и моцарела