Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Паста с песто и зелен фасул

категория 0/5
1. За пестото нарежете босилека и чесъна и ги счукайте в хаванче. Добавете половината настърган пармезан и отново мачкайте. Овкусете със сол, черен пипер и зехтин. Разбъркайте и пресипете пестото в голяма купа.
2. Разрежете на две по дължина зеления боб и го бланширайте за 6 минути. Облейте го със студена вода и го нарежете на малки парченца. Добавете боба към пестото и разбъркайте.
3. Сварете пастата /conchiglie/ "ал денте", изцедете я и я добавете в купата при пестото и зеления фасул. Разбъркайте много добре.
4. Сервирайте пастата, поръсена с пармезан и полят с няколко капки зехтин.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Джовани Каминита