Паста с три сирена

Паста с три сирена

Начин на приготвяне:

1. Сварете ригатони или фетучини според указанията на пакета. Прецедете пастата и я върнете в тенджерата.
2. Добавете към пастата рикотата, настърган пармезан и натрошено синьо сирене. Разбъркайте.
3. В тиган загрейте маслото и зехтина. Пуснете листата градински чай и ги пържете по 3 минути от всяка страна.
4. Разпределете пастата на порции и я гарнирайте с хрупкави листенца градински чай и малко от маслото. Поръсете със сол и черен пипер.

Продукти

  • 200 г фетучини
  • 20 г масло
  • 2 с.л. зехтин
  • 8 листа прясна салвия
  • 150 г рикота
  • 30 г прясно настърган пармезан
  • 100 г синьо сирене
  • сол и черен пипер

Свързани рецепти