Паста с три сирена
Рецепта от: Дона Хей
1. Сварете ригатони или фетучини според указанията на пакета. Прецедете пастата и я върнете в тенджерата.
2. Добавете към пастата рикотата, настърган пармезан и натрошено синьо сирене. Разбъркайте.
3. В тиган загрейте маслото и зехтина. Пуснете листата градински чай и ги пържете по 3 минути от всяка страна.
4. Разпределете пастата на порции и я гарнирайте с хрупкави листенца градински чай и малко от маслото. Поръсете със сол и черен пипер.
2. Добавете към пастата рикотата, настърган пармезан и натрошено синьо сирене. Разбъркайте.
3. В тиган загрейте маслото и зехтина. Пуснете листата градински чай и ги пържете по 3 минути от всяка страна.
4. Разпределете пастата на порции и я гарнирайте с хрупкави листенца градински чай и малко от маслото. Поръсете със сол и черен пипер.
Продукти
- 200 г фетучини 20 г масло 2 с.л. зехтин 8 листа прясна салвия 150 г рикота 30 г прясно настърган пармезан 100 г синьо сирене сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Дона Хей
Брауни кексчета с малини
Рецепти Дона Хей
Свински ребра с кленов сироп и бърбън
Рецепти Дона Хей
Боровинков крем брюле
Рецепти Дона Хей
Шоколадов фъдж кейк
Рецепти Дона Хей
Бисквити с парченца шоколад
Рецепти Дона Хей
Кюфтенца от свинско с копър
Рецепти Дона Хей
Печено пилешко с чоризо
Рецепти Дона Хей
Гурме бургери
Рецепти Дона Хей
Лимонов пудинг
Рецепти Дона Хей
Рибни кюфтета по тайландски