Паста с три сирена
1. Сварете ригатони или фетучини според указанията на пакета. Прецедете пастата и я върнете в тенджерата.
2. Добавете към пастата рикотата, настърган пармезан и натрошено синьо сирене. Разбъркайте.
3. В тиган загрейте маслото и зехтина. Пуснете листата градински чай и ги пържете по 3 минути от всяка страна.
4. Разпределете пастата на порции и я гарнирайте с хрупкави листенца градински чай и малко от маслото. Поръсете със сол и черен пипер.

Продукти

  • 200 г фетучини 20 г масло 2 с.л. зехтин 8 листа прясна салвия 150 г рикота 30 г прясно настърган пармезан 100 г синьо сирене сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички