Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Паста с хлебни трохи

категория 0/5
1. Сварете спагетите или друг вид паста според указанията на пакета - по 100 г на човек.
2. В блендер сложете филиите стар хляб, с или без кората им, сушените домати, скилидките чесън и зехтина. Овкусете със сол и черен пипер. Мелете на етапи, т.е. натискайте бутона на блендера на пресекулки.
3. Пресипете едросмляната смес в загрят тиган и ги запечете до златисто, като бъркайте. Добавете малко балсамов оцет, около 1 с.л. и още малко зехтин.
4. Прецедете спагетите и ги добавете в тигана при трохите. Разбъркайте.
5. С помощта на щипка и въртене оформете купчинка спагети в чинията. Поръсете с пресни листа босилек и накъсайте половин топка моцарела.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
Рецепта на: Дона Хей