Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пържени яйца по азиатски

категория 0/5
1. Почистете стръковете пресен лук. Единият нарежете на колелца, а другият на по-дълги парченца. Почистете лютите чушки (два различни цвята) от семки и нарежете едната на колелца, а другата на лентички. Сложете нарязаните лук и люти чушки в купа с лед и студена вода.
2. Загрейте леко тиган и запечете в него микс от бял и черен сусам, за около 1 минута. Разпределете сусама равномерно по дъното на тигана и чукнете яйцата върху него. Поръсете с щипка сол и поставете капак. Щом сусамът започне да пука, яйцата са готови.
3. В купичка смесете соса хойсин и винения оцет и разбъркайте. 
4. Поставете яйцата в чиния, като прегънете едно. Поръсете с лентичките и колелца лук и люти чушки, сос хойсин и малко зехтин.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
Рецепта на: Джейми Оливър