Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Парти хляб

категория 0/5
1. Нарежете маслините на колелца. Артишоците нарежете на едро, а чесънът и аншоата на ситно.
2. В купа разбийте пълномаслено кисело мляко /предварително разклатено или леко разредено с вода/ с яйцата. Добавете ги към брашното с бакпулвера и разбийте до гладкост. Начупете горгонзолата и добавете маслините, артишока, аншоата и чесъна. Разбъркайте хубаво. Накрая добавете листата босилек, нарязани на едро. разбъркайте.
3. Изсипете сместа в намазана с масло кръгла тавичка и я разстелете. Разпределете топките моцарела, може и да ги накъсате. Разпределете и доматчетата.
4. Изпечете парти хляба в предварително загрята на 180 градуса фурна за 25 минути.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен