Пандишпан

Пандишпан

Начин на приготвяне:

1. Разбийте двете яйца със захарта с помощта на миксер, до пухкавост. Разбивайте на най-силната степен.
2. Добавете жълтъците и разбивайте в продължение на 10 минути с миксер.
3. Пресейте царевичното брашно над купата и разбъркайте внимателно с помощта на шпатула.
4. Намаслете дълбока форма и я постелете с хартия за печене. Изсипете сместа в нея. Тръснете съда, за да се разпредели сместа. Печете пандишпана на 225 градуса между 6 и 10 минути, в зависимост от фурната.
5. Оставете пандишпана да се охлади и го нарежете на парчета. Отвътре десертът трябва да е сочен.

Продукти

  • 2 яйца
  • 6 жълтъка
  • 100 г захар
  • 50 г фино царевично брашно

Свързани рецепти