Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пана кота с източен сос

Стъпки

  1. Prev1/5Next

    1. Залейте плодовете с отварата от черен чай и гроздовия сок. Поставете пръчката канела и ги оставете да престоят един час.
  2. Prev2/5Next

    2. Отцедете ги и редуцирайте соса до сгъстяване. Ако искате соса да е по-плътен, го сгъстете с 1/2 ч.л.нишесте, разтворено в малко вода.
  3. Prev3/5Next

    3. Загрейте сметаната, захарта и млякото на среден огън. Добавете ванилията и оставете леко да изстине.
    4. Разтворете желатина на водна баня и го сипете при сметаната.
  4. Prev4/5Next

    5. Разбъркайте и сипете крема в купички.
    6. Оставете го за няколко часа в хладилника добре да желира.
  5. Prev5/5Next

    7. При сервиране обърнете крема в чинийки и полейте с плодове и сос.
категория 5/5
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли