Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пана кота

категория 0/5

1. Загрейте сметаната заедно със семената ванилия.

2. Накиснете в студена вода листата желатин или разтопете на водна баня.

3. В купа сложете киселото мляко и добавете топлата ванилова смес към него. Добавете и желатина и разбъркайте. Прецедете сместа в друг съд през фина цедка.

4. Разлейте сместа в купички и ги поставете в хладилник за 3 часа.

5. Смесете малините с пудрата захар и розовата вода и ги намачкайте с вилица. /Може да ползвате и други плодове, например печени пресни смокини с кафява захар./

6. Сервирайте панакотата, гарнирана със супена лъжица малини.

За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Бил Грейнджър