Начин на приготвяне:

1. Разбъркайте добре сиренето със сол на вкус, нарязаните листа мента и смачкания в преса чесън.
2. Отрежете крайчетата на краставицата, а след това я отрежете от едната страна по дължина така, че да останат 2/3 от нея. Може да я разрежете и по средата, но така в нея ще се събере по-малко плънка.
3. Издълбайте сърцевината с малка лъжичка. Подсушете издълбаната краставица с домакинска салфетка, за да премахнете изцяло влагата.
4. Напълнете я със сиренето.
5. Нарежете краставицата на хапки, върху всяка забодете коктейлни клечки с листенца мента. Украсете с парченца чери домати и поръсете с малко балсамова редукция.

Продукти

  • 1 голяма краставица
  • 100 г крем-сирене
  • 2 стръка мента
  • 1 скилидка чесън
  • чери домати
  • балсамова редукция
  • сол на вкус

Свързани рецепти