1. Разбъркайте добре сиренето със сол на вкус, нарязаните листа мента и смачкания в преса чесън.
2. Отрежете крайчетата на краставицата, а след това я отрежете от едната страна по дължина така, че да останат 2/3 от нея. Може да я разрежете и по средата, но така в нея ще се събере по-малко плънка.
3. Издълбайте сърцевината с малка лъжичка. Подсушете издълбаната краставица с домакинска салфетка, за да премахнете изцяло влагата.
4. Напълнете я със сиренето.
5. Нарежете краставицата на хапки, върху всяка забодете коктейлни клечки с листенца мента. Украсете с парченца чери домати и поръсете с малко балсамова редукция.

Продукти

  • 1 голяма краставица 100 г крем-сирене 2 стръка мента 1 скилидка чесън чери домати балсамова редукция сол на вкус

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички