Пълнени яйца

Пълнени яйца

Начин на приготвяне:

1. Варете яйцата в продължение на 10 минути. След това ги оставете да изстинат и ги обелете.
2. Разрежете яйцата на половинки. Жълтъците сложете в блендер заедно с обеленото авокадо, крем-сиренето, майонезата, горчицата и оцета. Овкусете със сол и бял пипер и добавете стръковете копър. Пасирайте сместа.
3. Прехвърлете сместа в шприц с назъбен накрайник и напълнете с нея половинките белтъци. Подердете пълнените яйца в чиния и поръсете с червен пипер и черен сусам.

Продукти

  • 6 големи яйца
  • 1 узряло авокадо
  • 2 с.л. крем-сирене
  • 2 с.л. майонеза
  • 1 с.л. горчица
  • 0.5 ч.л. ябълков оцет
  • сол и бял пипер
  • 0.5 връзка копър
  • червен пипер
  • черен сусам

Свързани рецепти