Пакетчета с наденица и сирене
Рецепта от: Катя Гоармон
1. Нарежете наденицата на много малки кубчета. Запържете ги в добре загрят тиган. Поръсете с мед и разбъркайте. Запържете до хрупкавост.
2. Използвайте тесто фило /много тънко маслено тесто/, изрязано на кръгове. Намажете всеки кръг с малко зехтин. По средата сложете малко сирене, върху него запечена наденица. Завийте като бохча и обърнете наобратно, за да се разтвори формата.
3. Подредете бохчите в тава, постлана с хартия за печене /със завитата страна нагоре/ и печете в предварително загрята фурна на 220 градуса, като в момента на поставянето намалите на 180 градуса, 15 минути.
4. Пригответе салата от градинска салата и разрязани на половинки чери доматчета без дресинг.
5. Поднесете топлите пакетчета с наденица и сирене, гарнирани със свежа салата.
Продукти
- 4 листа тесто фило 4 с.л. меко сирене 0.5 чоризо 2 ч.л. мед зехтин
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Катя Гоармон
Пълнени печени ябълки с крамбъл
Рецепти Катя Гоармон
Грах с поширани яйца в листа зелена салата
Рецепти Катя Гоармон
Брускети с пъдпъдъци
Рецепти Катя Гоармон
Свинско с картофено пюре с уасаби
Рецепти Катя Гоармон
Портокалови тарталети
Рецепти Катя Гоармон
Хлебчета с чоризо