Пай с бекон и яйца
Рецепта от: Дона Хей
1. Намажете с масло 4 формички с диаметър 12 см.
2. Изрежете мазнината по края на слайсовете бекон. Постелете във всяка формичка по парче и половина бекон, като оставите краищата им да стърчат леко извън нея.
3. В купа разбъркайте яйцата със сметаната и листата магданоз. Разпределете сместа във формичките. Печете пайчетата 25 минути на 180 градуса.
4. Поднесете мини пайовете с препечени филийки.
Продукти
- 6 слайса бекон
- 6 яйца
- 240 г заквасена сметана
- 2 с.л. магданоз
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Стоян и Лора
Мини пайове с карфиол и бекон
Рецепти Божана Кацарова
Моята рецепта за миш-маш
Рецепти Джейми Оливър
Карпачо
Рецепти Джейми Оливър
Лесно фондю със сирене
Рецепти Ненад Великович
Камамбер със сушени плодове и прошуто
Рецепти Ненад Великович
Тапенада от маслини и лимон
Рецепти Ненад Великович
Мини пици от тортиля
Рецепти Ненад Великович
Пълнен сандвич със салса
Рецепти Ненад Великович
Рулца със сушени сливи и ементал
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Морски шишчета с шафран и чеснови крутони