Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пай от спагети, запържени на тиган

категория 0/5
1. Сварете спагетите според указанията на пакета. Прецедете ги и запазете малко от водата от варенето на дъното на тенджерата и ги върнете обратно в нея.
2. Настържете пармезана.
3. Добавете доматеното пюре към спагетите и разбъркайте. След това добавете разрязаните наполовина чери доматчета и нарязания на ситно магданоз. Овкусете със сол и черен пипер. Добавете и 2/3 от настъргания пармезан и разбъркайте хубаво.
4. Загрейте тиган със зехтин и изсипете спагетите в него. Притиснете спагетите така, че да се разпределят равномерно. Запържете за 4 минути от едната страна. След това с помощта на чиния обърнете пая и запържете 3 минути и от другата страна.
5. За дресинга на салатата смесете зехтина, оцета, останалия настърган пармезан и черен пипер. Разбъркайте. Добавете пресни спанак и рукола,  и маслини без костилки и разбъркайте.
6. Изпържете кротони от нарязаните на кубчета филии хляб в малко зехтин. Отцедете кротоните върху кухненска салфетка. Добавете кротоните към салатата.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен