Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пай с круши и синьо сирене

категория 0/5
1. Смесете продуктите за тестото в кухненски робот или направете кладенче и изсипете останалите продукти в него. Омесето бързо тестото и го сложете в хладилник за 1 час.
2. Смесете в купа сметаната и натрошеното козе сирене, овкусете с подправките и разбъркайте. Добавете яйцата и разбъркайте хубаво. Нарежете на ситно дивия лук и го добавете в сместа.
3. Намажете хубаво с масло формата. Разточете тестото с помощта на точилка, като поръсвате брашно върху и под него. Пренесете го върху формата и го напаснете по нея. Излишното отрежете. Надупчете с вилица тестото по дъното на формата.
4. Изсипете пълнежа с козе сирене. Отгоре подредете вертикално тънки парчета обелена круша. Върху тях начупете синьо сирене.
5. Изпечете пая в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 25 минути.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен