Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пай с карамелена тиква

Стъпки

  1. Prev1/5Next

    1. Смелете лешниците фино. Смесете брашното, смлените лешници и ванилията.
    2. Разбъркайте мекото масло със захарта.
    3. Добавете яйцето.
    4. Прибавете брашното и омесете тесто.
    5. Разтелете тестото в тортена форма.
    6. Направете отстрани борд и надупчете кората с вилица.
  2. Prev2/5Next

    7. Сварете тиквата с подправките, отцедете я от излишната вода и я пасирайте на гладък крем.
  3. Prev3/5Next

    8. Карамелизирайте захарта, докато получите светъл карамел.
    9. Сипете в него сметаната и разбъркайте.
    10. Накрая добавете и тиквеното пюре.
    11. Сложете яйцето и крема сиренето и разбъркайте всичко на гладък крем.
  4. Prev4/5Next

    12. Сипете тиквената смес в маслената подложка и изпечете сладкиша.
  5. Prev5/5Next

    13. Оставете сладкиша да престои един ден в хладилника преди да го сервирате.
категория 5/5
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли