Пад си ю (Pad see ew)
Рецепта от: Донал Скиан
1. Накиснете нудълите в купа с гореща вода за 10 минути, докато омекнат.
2. Сипете олио в уок и го загрейте. В него запържете нарязаните на ситно скилидки чесън за 1 минута. Добавете нарязаното на парчета от по 1 см пилешко филе и го запържете за 2-3 минути, от всички страни.
3. Добавете броколините и малко вода. Задушете за 2-3 минути. Избутайте продуктите в едната страна на тигана и чукнете яйцето в сбоводната част. Разбъркайте го и постепенно го смесете с останалите продукти. Пресипете в чиния.
4. В купа смесете соса от стриди, соевия сос, захарта и белия винен оцет. Разбъркайте и изсипете в уока. добавете отцедените нудъли и добре разбъркайте за кратко. Добавете останалите продукти, разбъркайте добре и поднесете.
Продукти
- 250 г широки оризови нудъли
- 2 с.л. сос от стриди
- 3 с.л. сгъстен соев сос
- 2 ч.л. бял винен оцет
- 2 ч.л. захар
- 1 с.л. олио
- 2 скилидки чесън
- 4 бр. пилешко филе от бутче, без кожа
- 320 г броколини
- 1 голямо яйце от свободно отглеждани кокошки
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джъстин Скофийлд
Канелони с гъби
Рецепти Найджъл Слейтър
Доматена яхния с куркума и кисело мляко
Рецепти Стоян и Лора
Гратен от пилешко и ньоки
Рецепти Джейми Оливър
Ризото с печени на скара гъби
Рецепти Стоян и Лора
Капоната
Рецепти Стоян и Лора
Лазаня със сирена и спанак
Рецепти Джейми Оливър
Южняшко пържено пиле
Рецепти Стоян и Лора
Пълнено пиле с кестени и тиква
Рецепти Стоян и Лора
Печен карфиол