1. За дресинга смесете в купа оцета, горчицата и меда. Разбъркайте добре.
2. Овкусете със сол и черен пипер. Добавете ореховото масло и зехтина. Разбъркайте.
3. Нарежете орехите и ги добавете към останалите продукти. Разбъркайте.
4. Подберете различни видове прясна зелена салата - "дъбово листо", "агнешко ухо" и рукола. Измийте и подсушете листата, сложете ги в купа. Полейте салатата с дресинг непосредствено преди консумация.
5. Накрая нарежете на ситно дивия лук и го добавете.

Продукти

  • 2 с.л. бял оцет 1 ч.л. горчица 1 с.л. мед 2 с.л. орехово масло 50 г орехи сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички