Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Орехов дресинг за зелена салата

категория 0/5
1. За дресинга смесете в купа оцета, горчицата и меда. Разбъркайте добре.
2. Овкусете със сол и черен пипер. Добавете ореховото масло и зехтина. Разбъркайте.
3. Нарежете орехите и ги добавете към останалите продукти. Разбъркайте.
4. Подберете различни видове прясна зелена салата - "дъбово листо", "агнешко ухо" и рукола. Измийте и подсушете листата, сложете ги в купа. Полейте салатата с дресинг непосредствено преди консумация.
5. Накрая нарежете на ситно дивия лук и го добавете.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване: