Начин на приготвяне:

1. Накъсайте филетта пушена скумрия в купа. Добавете бялото месо от рака и малко от кафявото.
2. Нарежете на ситно босилека, сибирския лук и кориандъра и ги добавете. Настържете фино пармезан.
3. В друга купа разбийте яйцата и добавете малко кафяво рачешко месо. Овкусете с малко сол и черен пипер.
4. Загрейте добре тиган и изсипете яйцата в него. Щом долната страна на омлета се изпържи, разпределете пълнежа върху него. Разпределете сметаната и настъргания пармезан. Прегънете омлета на две или го свийте на руло и пържете още минута.

Продукти

  • 2 филета пушена скумрия
  • 1 рак
  • 5 стръка сибирски лук
  • 5 листа босилек
  • шепа кориандър
  • 4 яйца
  • 2 с.л. заквасена сметана
  • сол и черен пипер
  • настърган пармезан

Свързани рецепти