Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Омали

категория 0/5
1. Загрейте фурната на 180 градуса. Нарежете бутер тестото на квадрати или триъгълници, прегънете ги на две и ги изпечете за около 20 минути.
2. Намаслете тавичка и натрошете тестото в нея. Добавете захарта, ядките и стафидите. Залейте всичко с топлото прясно мляко. Разбъркайте внимателно.
3. Излейте сметаната и запечете пудинга за 15-20 минути на 200 градуса.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен