Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Огретен с лаврак

категория 0/5
1. Овкусете със сол и черен пипер филетата лаврак, трябва да са без кожа. Задушете ги във фурна или на котлон за не повече от 5 минути.
2. Нарежете на колелца зеления лук и го сипете в купа. Към него добавете прясно настъргания пармезан, маслото, майонезата и двата соса. Разбъркайте.
3. Сложете задушените филета риба на дъното на тавичка. /Може да разпределите рибата на отделни порции, т.е. в отделни съдове за запичане./ Сипете соса отгоре и го разстелете така, че да не се вижда рибата. Запечете огретена до образуване на златиста коричка, около 3 минути.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен