Обърнат малинов кейк
Рецепта от: Рейчъл Алън

1. Разтопете 50 г масло в тиган с огнеупорна дръжка /диаметър 25 см/. Добавете захарта и разбъркайте. Разпределете сместа равномерно на дъното на тигана. Поръсете малините на един слой.
2. За тестото сипете брашно, захар, масло със стайна температура на кубчета и яйцата в кухненски робот. Разбъркайте до хомогенност.
3. С помощта на лъжица сипете на порции тестото върху малините. След това изравнете и загладете. Печете в предварително загрята фурна на 170 градуса 45 минути.
4. Обърнете кейка в чиния докато е още горещ - малините ще са отгоре. Нарежете н триъгълни парчета. Сервирайте с лъжица заквасена сметана.
Продукти
- 50 г масло 125 г захар 250 г малиниЗа тестото:150 г масло 150 г захар 3 яйца 200 г брашно
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Рейчъл Алън
Шоколадова мус торта
Рецепти Рейчъл Алън
Сладолед с кокос и лайм
Рецепти Рейчъл Алън
Мраморен шоколадов кекс
Рецепти Рейчъл Алън
Пай с пуйка и шунка
Рецепти Рейчъл Алън
Банофи блонди
Рецепти Рейчъл Алън
Кейк с шам-фъстък
Рецепти Рейчъл Алън
Треска с пюре от бял боб и чоризо
Рецепти Рейчъл Алън
Ирландски джинджифилов хляб
Рецепти Рейчъл Алън
Студена супа от червено цвекло
Рецепти Рейчъл Алън
Салата с киноа и ядки