Начин на приготвяне:

1. Разстелете месото, като правите леки разрези с нож, за да се отвори по-добре. Леко начукайте месото.
2. Нарежете кашкавала на дребни кубчета и ги поставете  по средата на парчето месо. Отгоре накъсайте 1 слайс прошуто. Завийте месото на руло и го притиснете леко да се затвори.
3. Върху дъска наредете 4-5 слайса прошуто, като ги застъпвате леко. Поставете месото върху бекона и го увийте в него.
4. Загрейте тиган с малко олио и запечете рулото от двете страни. Покрийте месото с парче алуминиево фолио, за да не пръска много.
5. Нарежете картофите и морковите на кубчета и ги сварете за десетина минути. След това ги изцедете. Загрейте тиган с малка бучка масло и ги задушете леко в него. Овкусете със сол и черен пипер.
6. Оберете мазнината от тигана, в  който сте пържили месото. Сложете 2 с.л. масло да се разтопи. След това добавете брашното и го запечете за 1-2 минути, като бъркате непрекъснато. Добавете и виното. Върнете месото в тигана и го овъргаляйте в соса.
7. Нарежете на три всяко руло, под диагонал. Сервирайте руладините, поляти със сос и с гарнитура от картофи и моркови.

Продукти

  • 400 г свинско бонфиле
  • 100 г прошуто
  • сол и черен пипер
  • зехтин
  • 500 г картофи
  • 300 г моркови
  • 2 с.л. масло
  • 2 с.л. брашно
  • 100 мл бяло вино
  • сол и черен пипер
  • 100 г кашкавал

Свързани рецепти