Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Наси горенг

категория 0/5
1. Нарежете лука, чесъна и червените чушчици на дребно. Запържете ги в уок с малко олио.
2. Добавете само нарязаната крехката част на китайското зеле, парчетата месо и обелените скариди. Добавете самбал и разбъркайте добре.
3. Добавете соевия сос и яйцата. Запържете докато течността се изпари.
4. Добавете предварително сварения и добре охладен ориз. Разбъркайте.
5. Накрая се добавя спанака и зеления лук. Разбърква се добре, за да се свие спанака.
6. Сервирайте ястието с пържено яйце върху него и гарнирано с пържени скариди.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен