1. Нарежете лука, чесъна и червените чушчици на дребно. Запържете ги в уок с малко олио.
2. Добавете само нарязаната крехката част на китайското зеле, парчетата месо и обелените скариди. Добавете самбал и разбъркайте добре.
3. Добавете соевия сос и яйцата. Запържете докато течността се изпари.
4. Добавете предварително сварения и добре охладен ориз. Разбъркайте.
5. Накрая се добавя спанака и зеления лук. Разбърква се добре, за да се свие спанака.
6. Сервирайте ястието с пържено яйце върху него и гарнирано с пържени скариди.

Продукти

  • 2 глави лук шалот 2 скилидки чесън 2 червени люти чушки 150 г бяло или китайско зеле 150 г пилешко месо 150 г скариди 2 с.л. соев сос 1 с.л. самбал 2 яйца 600 г ориз 1 стрък зелен лук 200 г спанак сол олио 1 глава китайско зеле

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички