Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Наденички с грах и качамак

категория 0/5
1. Нацепете леко надениците, за да им изтича мазнината при печенето. Изпечете ги в загрят грил-тиган от всички страни.
2. В друг тиган разтопете малка бучица масло. Запържете в него леко силно нарязания чесън, а след това сложете граха. Овкусете със сол, черен пипер и прясна мащерка.
3. Направете качамак, като изсипете на струйка царевичното брашно във вряща подсолена вода. Добавете и маста. направете дупки с точилка в сгъстената вече смес и оставете брашното да се изпече за няколко минути.
4. Сервирайте парче печена наденица с гарнитура от качамак и грах с масло. Украсете с кръгчета домати и листенца магданоз.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Ненад Великович