Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Начос либре

категория 0/5
1. Нарежете лука и чесъна на ситно. Запържете ги за 2-3 минути в загрят тиган с малко олио. Добавете лют червен пипер или сухо чили и мления кориандър. Разбъркайте.
2. Добавете каймата /може да ползвате само телешка или само агнешка кайма/. Разбъркайте и запържете за 6 минути.
3. Нарежете доматите на кубчета. Изцедете царевицата и червения боб. Добавете ги при каймата и овкусете със сол и черен пипер.
4. Изсипете сместа в тавичка и я разпределете равномерно. Изсипете начос /тортила чипс/ върху сместа. Поръсете с настърган кашкавал. Запечете ястието в предварително загрята фурна на 180 градуса за 5 минути, докато кашкавалът се разтопи.
Съвет: Може да разделите начос и да сложите едната половина на дъното на тавата, след това да изсипете плънката и да покриете с другата половина чипс.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен