1. Запържете каймата в тиган със зехтин. Подправете със сол, черен пипер, люто тако.
2. На дъното на тавичка за печене сипете начос. Разстелете каймата върху начоса, а отгоре наредете колелца лук, чушки и маслини. Най-отгоре поръсете лютите чушки и кашкавала - получава се нещо като пирамида. Запечете във фурна докато кашкавала се разтопи.
3. За гуакамолете обелете и извадете вътрешността на авокадото. Намачкайте го. Добавете накълцан чесън и ситно нарязани домати. Овкусете със сол, лимонов сок и зехтин.
4. Разстелете гуакамолете и сметаната върху запечените начос. Украсете с магданоз.

Продукти

  • 250 г говежда кайма 1 с.л. тако или подправка кажун 1 пакет начос 1 червена чушка 1 зелена чушка 2 с.л. черни маслини без костилки 2 с.л. нарязани чушки халапеньо или други люти чушки 100 г настърган кашкавал 2 с.л. заквасена сметана 1 глава лукЗа гуакамолето:1 авокадо сол и черен пипер 1 чесън 1 връзка чери домати 1 лимон сок

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички