Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Начос ала Лас Вегас

категория 0/5
1. Запържете каймата в тиган със зехтин. Подправете със сол, черен пипер, люто тако.
2. На дъното на тавичка за печене сипете начос. Разстелете каймата върху начоса, а отгоре наредете колелца лук, чушки и маслини. Най-отгоре поръсете лютите чушки и кашкавала - получава се нещо като пирамида. Запечете във фурна докато кашкавала се разтопи.
3. За гуакамолете обелете и извадете вътрешността на авокадото. Намачкайте го. Добавете накълцан чесън и ситно нарязани домати. Овкусете със сол, лимонов сок и зехтин.
4. Разстелете гуакамолете и сметаната върху запечените начос. Украсете с магданоз.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен