Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Мус от авокадо

категория 5/5
Приготвяне
1. Сложете всички продукти без желатина в блендер и пасирайте на гладък крем. Прибавете разтопения на водна баня желатин към авокадото . Разбъркайте добре и налейте крема в малки купички.
2. Оставете ги за няколко часа в хладилника да се стегнат добре. За да извадите по- лесно крема от купичките първо ги топнете за кратко в гореща вода. Обърнете го в чинийки и сервирайте с препечен хляб.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли