Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Миниторта с шоколад и мандарини

категория 0/5
За панакотата кипваме мандариновия сок и захарта, добавяме настърганата кора. Сипваме сметаната и когато заври, прибавяме предварително накиснатия в малко вода желатин, разбъркваме и изключваме котлона.
За блата разбиваме яйцата и захарта. На слаб котлон разтопяваме маслото и добавяме шоколада. Изливаме в яйчената смес. Добавяме пресятото брашно. Изпичаме в предварително загрята на 180 градуса фурна за 15-20 минути. Намазваме готовия сладкиш с нутела. Когато изстине, изсипваме и панакотата. Слагаме в хладилника за 24 часа. Гарнираме с белтъчен крем (белтъци, захар, аромат) и захаросани цитрусови корички.
За деца:
да
За вегетарианци:
да